69001 м. Запоріжжя
вул. Зелінського, 3
(061) 224 30 42
(061) 224 30 47

У Запоріжжі відбудеться «Гармонія сердець»

В цьому році в Запоріжжі відбудеться шостий фестиваль «Гармонія сердець». Волонтери та відомі артисти допоможуть дітям-сиротам, позбавленим батьківського піклування, та дітям з інтернатів стати зірками великої сцени. Про старт підготовки до фестивалю організатори та їх партнери розповіли під час прес-конференції, яка відбулася в обласній бібліотеці.

Обіцяють, що фестиваль буде ще більш масштабним і видовищним, ніж раніше. Цього року проект став переможцем конкурсу соціальних ініціатив «Ми - це місто» ПАТ «Запоріжсталь».

Організатори розповіли, що у фестивалі та підготовці до нього беруть відомі зірки як Запорізької так і національної сцени.

Але головними учасниками, заради яких створено проект, - це діти з інтернатів, дитячих будинків, а також діти, які виховуються в опікунських та прийомних сім’ях.

В рамках фестивалю в інтернатах, центрах, а також в прийомних сім'ях відберуть дітей, які після підготовки покажуть свої таланти на великій сцені. Протягом двох місяців вони будуть готувати творчі номери із запорізькими артистами і волонтерами. А після цього продемонструють їх на велику сцену.

  • Для нас, як і для наших дітей, важлива їхня соціалізація. Те, що діти матимуть змогу спілкуватися протягом двох місяців з артистами, волонтерами, — це чудово. За цей час вони стають друзями, можна сказати, однією родиною. Вони підтримують зв’язки. Після завершення фестивалю волонтери і надалі приїжджають до цих дітей. Це свого роду наставництво, яке необхідне нашим дітям, — говорить начальник служби (управління у справах дітей міської ради Наталія Сиворакша.

Фото та частково інформацію взято з "Индустриалка"