69001 м. Запоріжжя
вул. Зелінського, 3
(061) 224 30 42
(061) 224 30 47

302 дитини отримали від міської влади портфелі з канцелярським приладдям

Щорічно в Запоріжжі проходить Всеукраїнська акція «Рейд Урок», в рамках якої всі діти шкільного віку, які опинились в складних життєвих обставинах, і перебувають на обліку в службі отримують канцелярське приладдя.

В Запоріжжі третій рік функціонує міська Програма «Діти Запоріжжя», яка надає всіляку підтримку дітям міста. Так, завдяки міській Програмі «Діти Запоріжжя» 302 дитини, які опинились в складних життєвих обставинах, шкільного віку (2 – 11 класи) отримали сьогодні до Дня Знань портфель та повний набір канцелярського приладдя.

Окрім цього, міська влада вже надала підтримку 63 дітям-сиротам, дітям, позбавленим батьківського піклування, дітям, що опинились в складних життєвих обставинах, майбутнім першокласникам у вигляді портфелів та канцелярського приладдя.

 

Сьогодні в кіноконцертному залі ім. О. Довженка відбулось урочисте вітання міського голови дітей з нагоди Дня знань. 302 дитини отримали портфелі з канцелярським приладдям, а потім насолодились переглядом українського мультфільму «Гулівер повертається».