69001 м. Запоріжжя
вул. Зелінського, 3
(061) 224 30 42
(061) 224 30 47

Добрі справи не залишаються непоміченими!

Служба (управління) у справах дітей Запорізької міської ради висловлює щиру подяку міжнародній ІТ-компанії ABM Cloud та нашій постійній чарівниці-волонтерці Elizabeth Gavrylenko за надану спонсорську допомогу у вигляді ноутбуку.

Ваша допомога – це неоціненний внесок у розвиток благодійності і, безсумнівно, відчутна підтримка знедоленого і нужденного дитячого будинку сімейного типу, який наразі виховує п’ятеро дітей. Родина переїхала до міста Запоріжжя з Пологівського району у зв’язку з повномасштабною війною в Україні та тимчасовою окупацією рідного села. І зараз діти, як ніколи, потребують підтримки.

Добрі справи не залишаються непоміченими – вони як маяки світять тим, хто чекає допомоги. Ми впевнені, що Ваш приклад показовий і для інших небайдужих людей. Надаючи допомогу, Ви даруєте не просто матеріальні цінності, а даєте радість і надію, що у світі так багато добрих та щирих людей.

Завдяки Вам діти мають змогу безперешкодно навчатись, розвиватись, а найголовніше – відчути Вашу турботу і увагу!

Нехай Ваша доброта і щедрість повернуться до Вас сторицею. Бажаємо Вам усіляких гараздів, здоров’я, цікавих задумів і їх успішних втілень, процвітання і побільше тепла на Вашому життєвому шляху.

Прийміть щиру вдячність за небайдуже ставлення до проблем дітей, які на сьогодні потребують найбільшої підтримки та уваги!