69001 м. Запоріжжя
вул. Зелінського, 3
(061) 224 30 42
(061) 224 30 47

"Гармонія краси -2018"

12 вересня в прес-центрі "Журналіст" відбулася прес-конференція з приводу старту найяскравішого конкурсу "Гармонія краси".

В цьому році даний конкурс підтримує і служба у справах дітей міської ради.

"Гармонія краси" - унікальний і єдиний конкурс краси в Україні, в якому беруть участь вихованці інтернатних установ, центрів реабілітації.

У нинішньому році Волонтерська група "AngelS" об'єднала сили для проведення конкурсу з Благодійним фондом "Імпульс.ЮА" і разом привели "Гармонію краси" до перемоги на конкурсі соціальних ініціатив "Ми - це місто".

Протягом трьох місяців з 12-ма дітьми працюватиме велика команда волонтерів, фотографів, журналістів, стилістів, дизайнерів і т.д. для того, щоб розкрити дитину, реалізувати її потенціал, дати можливість проявити себе, втілити її мрію.

В цьому році вперше в конкурсі братимуть участь діти, які виховуються в прийомних сім'ях, дитячих будинках сімейного типу. Адже насьогодні велика частина дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, виховуються в сімейних формах виховання і на думку організаторів, вони теж мають право на участь у конкурсі.

Фінальний концерт конкурсу відбудеться 9 грудня 2018 року в концертному залі ім. Глінки.

"Гармонія краси" - це не просто конкурс, це здійснення мрії кожного з 12-ти його учасників!