69001 м. Запоріжжя
вул. Зелінського, 3
(061) 224 30 42
(061) 224 30 47

Хлопець-сирота вразив всих своїм сильним голосом

В День всіх закоханих в Міському Палаці дитячої та юнацької творчості відбувся святковий концерт соліста вокально-хореографічної студії "Чайка"  Олександра Дрекала «Намалюю тобі зорі».

Декілька років назад Олександр залишився сиротою. Зараз він виховується бабусею, яка взяла опікунство над хлопцем та привила любов до музики. Олександр 10 років займається в вокально-хореографічній студії і вже є переможцем та лауреатом різноманітних конкурсів. Колектив Палацу, в тому числі викладачі хлопця Юрій Трубчанінов та Олена Корнєєва, впевнені, що попереду в Олександра велике майбутнє. До слова, співак вже має сертифікат на вступ до Запорізького державного училища ім. П. Майбороди.

Привітав Олександра та колектив Палацу і заступник міського голови Анатолій Пустоваров. Від імені міського голови Анатолій Іванович вручив Олександру традиційний годинник з гравіюванням «Хай щастить» та нагородив викладачів юного співака Почесними грамотами виконавчого комітету.

Не дивлячись на юний вік, Олександр професійно виконав складний репертуар та здивував всіх силою свого голосу. Серед пісень, які звучали в концертній програмі, були «Намалюю тобі зорі», «Скажи мені», «Чорнобривці» «Моє серце буде битися» (виконання англійською мовою), «Останній танець» (виконання французькою мовою), «Повернись в Соренто» (виконання італійською мовою) та інші.