69001 м. Запоріжжя
вул. Зелінського, 3
(061) 224 30 42
(061) 224 30 47

Хочемо сказати – ДЯКУЄМО!

На обліку служби (управління) у справах дітей перебуває малолітній Микола ( 9 років), який опинився у складних життєвих обставинах.

16.04.2021 до відділу по Олександрівському району звернулась мати дитини, Олена, яка у зв’язку з тяжким матеріальним становищем, закриттям навчального закладу на карантин, виявила бажанням поселитися разом з сином Миколою до «Затишної домівки».

Завдяки ЦПМСД № 1, та особисто Дзюбенко Тамарі Вікторівні і Бабецькій Ірині Володимирівна, матері та дитині було проведено тестування на COVID-19 (обов’язкове для поселення в центр). Виявились, що мати хвора, тому в терміновому порядку були вжиті заходи по її госпіталізації. Микола влаштований до Дитячої лікарні №1.

Не залишилась осторонь і патрульна поліція Запорізької області, саме вони допомогли забрати з помешкання родини документи та речі дитини, після госпіталізації матері в лікарню та доставили Миколу до прийомного відділення Дитячої лікарні № 1.

Благодій фонд Парасолька активно долучився в питанні допомоги родині. Мати та дитина були забезпечені продуктами харчування та необхідними речами, а спеціалісти відділу по Олександрівському району зібрали для матері необхідний одяг на час перебування в лікарні.

 

Щиро вдячні Всім хто допоміг нам у вирішенні цією ситуації!