69001 м. Запоріжжя
вул. Зелінського, 3
(061) 224 30 42
(061) 224 30 47

Конкурс талантів для особливих дітей

 

В цьому році служба у справах дітей міської ради стала одним з основних партнерів та соорганізатором проекту талант-шоу «Гармонія краси-2018».

 

Талант-шоу «Гармонія краси-2018» - це фестиваль краси і талантів вихованців інтернатних закладів, реабілітаційних центрів і прийомних сімей Запоріжжя і Запорізької області. Як розповів Юрій Вдовцов, керівник волонтерської групи AngelS, відбір учасників в нинішньому році проходив в семи установах: інтернатах №1, №7, «Джерело», «Орієнтир», в обласному центрі соціально-психологічної реабілітації дітей, в православному дитячому будинку «Надія », а також в Гуляйпільської школі-інтернаті. Крім того, в нинішньому році в «Гармонії краси» вперше беруть участь вихованці прийомних сімей та дитячих будинків сімейного типу.

 В результаті дуже непростого обговорення для участі в талант-шоу були відібрані 6 хлопчиків і 6 дівчаток віком від 5 до 12 років. Серед учасників є і дві дитини, які потребують сімейного влаштування.

 

Участь дітей з прийомних сімей було ініціативою саме служби у справах дітей міської ради. Завдяки підтримці служби та міської ради в цьому році «Гармонія краси» вперше представлена на бігбордах і сітілайтах. На них можна побачити учасників конкурсу минулого року: на бігбордах – Аню Бабенко і Богдана Дорошенко, на сітілайтах – Сашу Соловйову.