69001 м. Запоріжжя
вул. Зелінського, 3
(061) 224 30 42
(061) 224 30 47

МФК «Металург» провів професійний майстер-клас для дітей з опікунських родин

Професійний майстер-клас від футбольного клубу «Металург» сьогодні відвідали діти з опікунських родин.

15 дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, які виховуються в опікунських родинах, стали сьогодні справжніми футболістами, адже для них проводив заняття головний тренер МФК «Металург» - Олексій Годін разом із гравцями клубу Олексієм Разуваєвим та Денисом Бєлоусовим. Тренування пройшло в Заводському районному фізкультурно-спортивному комплексі та було умовно розділено на дві частини: розминка та матч.

Наприкінці заходу юні чемпіони отримали від футбольного клубу «Металург» пам’ятні подарунки, а діти мали можливість взяти автографи у своїх кумирів – футболістів. Захід пройшов в рамках челенджу Телеканалу TV5 #5добрихсправ. Варто сказати, що футбольний клуб «Металург» завжди підтримує наших дітей і неодноразово допомагає в організації та проведенні спортивних змагань для дітей-сиріт та дітей, які опинились в складних життєвих обставинах.

Служба у справах дітей міської ради дякує всім організаторам за яскравий захід, радісні емоції дітей, залучення їх до спорту та популяризацію здорового способу життя серед підростаючого покоління.