69001 м. Запоріжжя
вул. Зелінського, 3
(061) 224 30 42
(061) 224 30 47

Міська влада привітала запорізьких дітей з отриманням паспорту громадянина України

Вже доброю традицією  в стінах Запорізької міської ради стало привітання дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, з отриманням паспорту громадянина України. Традиція дарувати від міської влади памятний подарунок на честь отримання найголовнішого документа триває вде 23 роки. 

Цьоого разу діти зібрались в залі напередодні різдвяних та новорічнихз свят. 67 дітей отримали памятні подарунки - наручні годинники з гравіюванням "Хай щастить", які стануть для них символом дорослого та щасливого життя. 

Заступник міського голови Анатолій Пустоваров побажав дітям стати гідними громадянами нашої країни та створювати міцні запорізькі сім'ї. Також юнаків і двчат прийшов привітати Дмитро Матюхін - диреткор громадської організації "Міський центр допомоги". Він подякував опікунам за турботу і любов до своїх підопічних та дарував кожному корисні та цікаві подарунки.

Усіх гостей в рамках заходу привітали вихованці ансамблю спортивного бального танцю "Фієста" - Хауха Алісія та Микулин Альберт, а також подарунком для гостей став виступ переможця телешоу "Караоке на майдані", лауреата міжнародних конкурсів Данила Соловйова.

Загалом, в рамках програми "Діти Запоріжжя" в 2019 рцоі пам'ятні подарунки отримали 204 дитини.