69001 м. Запоріжжя
вул. Зелінського, 3
(061) 224 30 42
(061) 224 30 47

На радість дітям! Благодійний фестиваль "Мама+Я" 2018

04 вересня 2018 року в Запоріжжі відбувся другий благодійний фестиваль для дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, "Мама + Я".

Фестиваль пройшов на території центрального парку відпочинку «Дубовий гай» і зібрав близько 1000 дітей з прийомних, опікових сімей, дитячих будинків сімейного типу, а також учнів центрів соціально-психологічної реабілітації дітей, інтернатних установ міста Запорожжя та Запорізької області.

Абсолютно всі діти знайшли себе на своїх локаціях - концерт, майстер класи, футбол або веселі старти.

Відповідно, переможці концерту (це 12 номерів) і виставки виробів своїми руками отримали цінні призи: планшети, телефони, ноутбуки, велосипеди. Решта учасників отримали заохочувальні подарунки - це іграшки, набори канцелярії.

Всі учасники отримали гуманітарну допомогу від Благодійного фонду "МАМА плюс Я", а також фонд потурбувався, щоб всі діти були забезпечені обідами і солодощами (солодка вата, морозиво і т.д.) 

Не менш яскраві подарунки отримали учасники веселих стартів - розвиваючі ігри, кепки та футболки з логотипом фестивалю.

До подарунків футболістам підійшли теж професійно - для кожного гравця спеціально була зшита форма і бутси під замовлення, які їм і залишилися в подарунок. Крім цього, хлопці отримали футбольні м'ячі, а Міська федерація футболу порадувала юних спортсменів ще й квитками на матч молодіжної збірної України, який відбудеться в Запоріжжі на Славутич-Арені.
МФК "Металург" Запоріжжя теж не залишився байдужим і відзначив кращих гравців в кожній команді і подарував пам'ятні подарунки від футбольного клубу.

До речі, Запоріжжя стало першим, хто прийняв фестиваль в цьому році. Далі він пройде в Дніпрі і Кропивницькому, а гала-концерт відбудеться в Києві, куди будуть запрошені і переможці запорізького фестивалю.

Служба у справах  дітей Запорізької міської ради щиро вдячна всім, хто приєднався до організації та проведення свята, хто був причетним до нього і допоміг подарувати дітям щастя та радість.Спільними зусиллями ми мали змогу реалізувати всі ідеї та подарувати дітям та місту Запоріжжя таку грандіозну, яскраву та веселу подію.