69001 м. Запоріжжя
вул. Зелінського, 3
(061) 224 30 42
(061) 224 30 47

Фестиваль "Мама + Я": запорізьким дітям-сиротам подарують казкове свято

Вже традиційно діти, що перебувають на обліку у службі (управлінні) у справах дітей візьмуть участь у Благодійному Фестивалі "Мама + Я".  Про це розповіли співорганізатори фестивалю, а саме: директор Благодійного фонду «МАМА плюс Я» Наталія Сивак, начальник служби (управління) у справах дітей Запорізької міської ради Наталія Сиворакша, директор Департаменту освіти і науки Запорізької облдержадміністрації Тетяна Озерова, начальник Служби у справах дітей Запорізької облдержадміністрації Антоніна Матвєєва.

Фестиваль відбудеться 09 вересня 2019 року у м. Дніпро на території розважального комплексу Bartolomeo Best River Resort з 9.00 до 18.30 для дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, під творчою назвою «Запрошуємо у казку!».

Мета фестивалю – підтримати дітей, які залишились без батьківського піклування, дати можливість дітям показати свої таланти та реалізувати свій потенціал на творчому конкурсі фестивалю, на спортивних майданчиках «Веселих стартів», на чемпіонаті з футболу, та отримати цінні призи!

До участі залучаються діти, які виховуються в опікунських, прийомних сім’ях, дитячих будинках сімейного типу м. Запоріжжя та Дніпра, а також вихованці інтернатних закладів, реабілітаційних центрів Запорізького та Дніпровського регіонів.

На дітей чекає справжня казка з тематичними героями біля входу, які зустрічатимуть дітлахів та барвиста алея, як у Диснейленді! Діти-сироти отримають елементи казкової атрибутики, відвідають чарівні майданчики з майстер - класами, а ведучі на сцені й волонтери, теж будуть в образах улюблених персонажів казок та мультфільмів.

Взяти участь в благодійному фестивалі «Мама + Я» запрошуються всі бажаючі меценати та волонтери - люди з добрими серцями і небайдужим ставленням до долі дітей.