69001 м. Запоріжжя
вул. Зелінського, 3
(061) 224 30 42
(061) 224 30 47

У Запоріжжі дітей привітали з початком нового року

Сьогодні для дітей, що опинились в складних життєвих обставинах, відбувся святковий захід "Рейд Урок", приурочений до Дня знань. В кіноконцертному залі ім. О. Довженка. малечу  розважали піснями та танцями аніматори, а потім всі діти були запрошені на перегляд пригодницького фільму "Дора та загублене місто".

Після фільму всі запрошені отримали допомогу у вигляді канцелярського приладдя. Загалом канцелярію отримало 242 дитини шкільного віку, що перебувають в складних життєвих обставинах.  Нагадаємо, ще 1 червня додатково 75 першокласників отримали портфелі та канцелярське приладдя на майбутній навчальний рік. Надання допомоги дітям, що перебувають на обліку у службі у справах дітей міської ради, стало можливим завдяки міській Програмі "Діти Запоріжжя".

- Наближається початок навчального року і запоріжці починають потроху збирати дітей до школи. На жаль, сьогодні не кожна сім’я може дозволити собі придбати усе необхідне шкільне приладдя. Аби підтримати такі родини ми створили програму «Діти Запоріжжя», яка передбачає надання певної матеріальної підтримки. Сьогодні – це шкільні набори. Кожному з нас варто пам’ятати, що чужих дітей не буває. Міська влада це розуміє і намагається надавати максимальну підтримку дітлахам, які опинилися у складних життєвих обставинах, - зазначив заступник міського голови Запоріжжя Анатолій Пустоваров.

Наразі на обліку в службі у справах дітей перебуває 1626 дітей, з них 557 – діти, що опинилися у складних життєвих обставинах та 1069 - діти-сироти і діти, позбавлені батьківського піклування. На сьогодні 936 з них знаходяться у сімейних формах виховання.

Фото та частково інформацію взято з офіційного сайту Запорізької міської ради.