69001 м. Запоріжжя
вул. Зелінського, 3
(061) 224 30 42
(061) 224 30 47

У Запоріжжі міська рада привітала дітей, які отримали паспорт громадянина України

20 грудня 2018 року у великій залі виконавчого комітету міської ради відбулося урочисте вітання дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування. 40 дітей отримали від міської ради пам’ятні подарунки – наручні годинники Casio з гравіюванням «Хай щастить!». Традиція вручення годинників в Запоріжжі триває вже 22 роки. В цьому році завдяки міській «Програмі соціального захисту дітей та розвитку сімейних форм виховання дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування» 180 дітей отримали пам’ятні подарунки.

«Сьогодні ми підтримали добру традицію – напередодні новорічних свят збиратись з нашими дітьми та дарувати їм «білет у доросле життя». Вірю, що сьогоднішнє свято стане важливою частиною в їх житті. Тому що, крім тих можливостей, котрі вони отримали на початку життєвого шляху, сьогодні вони отримали і велику відповідальність – привітав дітей заступник міського голови Анатолій Пустоваров.   

Також на заході 4 дитячі будинки сімейного типу отримали ноутбуки від міської ради для своїх родин. Це, як і повне облаштування родин, стало можливим завдяки міській програмі «Забезпечення дитячих будинків сімейного типу необхідними меблями, побутовою технікою та іншими предметами тривалого вжитку».

А подарунком для всіх гостей свята було виконання музичних творів на акордеоні від вихованців музичної школи №8.