69001 м. Запоріжжя
вул. Зелінського, 3
(061) 224 30 42
(061) 224 30 47

У Запоріжжі привітали дітей з новорічними святами

Завдяки успішній реалізації міської Програми соціального захисту дітей та розвитку сімейних форм виховання дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування в м. Запоріжжі на 2016-2018 роки служба (управління) у справах дітей міської ради змогла привітати з новорічними святами всіх дітей, які перебувають на обліку та проживають в Запоріжжі.

Було організовано ряд заходів з нагоди новорічних свят. До Дня Святого Миколая 19 грудня в Міському Палаці дитячої та юнацької творчості відбулось міське свято для дітей-сиріт та дітей, що опинились в складних життєвих обставинах.Творчий колектив Палацу підготував яскраву та захоплюючу програму для 300 дітей, які перебувають на обліку в службі (управлінні) у справах дітей міської ради. Діти мали змогу  пограти в рухливі ігри з улюбленими героями мультфільмів біля новорічної ялинки, після чого на всіх чекали привітання зі святами від Святого Миколая та яскраве світлове шоу «Думками навиворіт» з залученням професіональних запорізьких танцювальних колективів, а також всі дітлахи отримали солодкі подарунки з нагоди свята.

311 дітей, що перебувають в складних життєвих обставинах переглянули новорічну циркову виставу «Вотерленд».

Окрім цього, служба (управління) у справах дітей привітала вихованців дитячого будинку милосердя «Надія», Запорізького обласного центру соціальної реабілітації дітей та Запорізького спеціалізованого будинку дитини «Сонечко», всі діти отримали солодкі подарунки.

Без уваги дітей не залишили і соціальні партнери. Так 30 дітей, що перебувають в складних життєвих обставинах, взяли участь в Beluga Christmas Fair – Різдвяному ярмарку, організатором та меценатом якого став підприємець Олександр Белуга. На дітей чекало розважальне шоу зі справжніми ельфами, санта-клаусами та іншими героями Різдвяної казки. Також кожен учасник заходу отримав новорічний подарунок.

Ще 40 дітей, що перебувають на обліку в службі (управлінні), відвідали новорічний захід в Міському центрі допомоги, де грали в ігри, відгадували загадки, співали новорічні пісні та дізнавались про походження свята Різдва. По закінченню свята на всіх чекали новорічні подарунки.

Також майже всі підоблікові діти відвідали головну ялинку міста «Вартові всесвіту» в палаці спорту «Юність» та мали можливість переглянути справжнє світлове казкове шоу з головними героям новорічних казок та відомими супергероями. Всі діти отримали смачні солодкі подарунки.