69001 м. Запоріжжя
вул. Зелінського, 3
(061) 224 30 42
(061) 224 30 47

У Запоріжжі продовжує функціонувати Центр підтримки дітей та сімей «Затишна домівка»

У Запоріжжі продовжує функціонувати Центр соціальної підтримки дітей та сімей «Затишна домівка». Головна мета центру – забезпечення прав дітей та сімей з дітьми, які перебувають у складних життєвих обставинах, запобігання соціальному сирітству, сприяння розвитку і зміцненню сім’ї, покращенню соціального благополуччя дітей та сімей з дітьми.

На першому поверсі закладу розташовано 12 кімнат для дітей-сиріт,дітей, позбавлених батьківського піклування, віком від 18 до 23 років. Сюди вони потрапляють у тому випадку, якщо через життєві обставини опинилися без житла. На цьому ж поверсі розташована кухня, де пожильці можуть приготувати собі їжу.

На другому поверсі знаходяться кімнати для мам з діточками. Жінки, які опинилися у скрутних життєвих обставинах, також звертаються по допомогу до соціальних служб. Відділення для матерів з дітьми розраховано на 27 осіб. Ними можуть скористатися сім'ї, які потребують соціальної допомоги, опинившись в складних життєвих обставинах. Тут дадуть притулок і вагітним жінкам, які перебувають на останніх трьох місяцях вагітності.

Всі приміщення закладу мають обладнані житлові кімнати, 2 кухонні приміщення, пральню, санвузол, кімнату для відпочинку, ігрову. Якщо Ви або Ваші знайомі належать до вищезазначених категорій та опинились у складних життєвих обставинах, ми готові допомогти.
Нагадуємо, що Центр підтримки дітей та сімей «Затишна домівка» знаходиться за адресою: м. Запоріжжя, вул.Таганська,8; тел. 709-90-02.