69001 м. Запоріжжя
вул. Зелінського, 3
(061) 224 30 42
(061) 224 30 47

У Запоріжжі знов зібрали всіх учасників фестивалю "Гармонія сердець - 2019"

Благодійний фестиваль для дітей з інтернатних закладів та прийомних родин «Гармонія сердець» знову зібрав учасників разом!

Минулими вихідними у хабі «Платформа спільних дій» відбувся фінальний акорд фестивалю «Гармонія сердець-2019». Учасники фестивалю, волонтери, артисти зібралися разом, щоб переглянути відеоверсію фестивалю, а також отримати пам’ятні подарунки.

Загалом захід тривав більше ніж дві з половиною години, увібравши у себе 26 творчих номерів. Звичайно, самі учасники, волонтери та артисти бачили шоу лише уривками. Щоб відчути всю грандіозність самими створеного дійства, вони зібралися разом у гостинному хабі «Платформа спільних дій». Де на величезному екрані, в чудових комфортних умовах відчули себе вже у якості глядачів. Враження від побаченого були настільки сильними, що часом учасники не могли втриматися від бурхливих оплесків.

На згадку про зустріч та про фестиваль загалом учасники та волонтери отримали календарі зі світлинами з фестивалю, а також диски з відеозаписами та фотографіями «Гармонії сердець», які вручила дітям та кураторам начальник служби (управління0 у справах дітей м. Запоріжжя Наталія Сиворакша.

Ініціаторами фестивалю «Гармонія сердець-2019» виступила волонтерська група AngelS і захід пройшов за підтримки благодійного фонду «Імпульс.ЮА»,  конкурсу ісоціальних ініціатив «Ми – це місто», що адмініструється громадською організацією «Запоріжжя. Платформа спільних дій», Служби у справах дітей Запорізької міської ради, Служби у справах дітей Запорізької облдержадміністрації.

Дякуємо за надану інформцаію благодійному фонду "Імпульс.ЮА", зокрема та Колодяжному М.М.