69001 м. Запоріжжя
вул. Зелінського, 3
(061) 224 30 42
(061) 224 30 47

В Запоріжжі талановиті родини змагались за звання "Кращого опікуна року"

22 версеня в Міському Палаці дитячої та юнацької творчості відбувся 2 етап міського конкурсу «Кращий опікун року» в номінації «Родина талантів» та «Креативна родина». Учасники конкурсу дивували членів журі неймовірними картинами, вишивкою, смачними кулінарними шедеврами, професійним вокалом та хореографією, а також власноруч створеними соціальними роликами на тему «Щаслива родина очима дитини».

Вже 5 рік поспіль у Запоріжжі проходить міський конкурс «Кращий опікун року». Цього року за звання кращого опікуна змагатиметься 41 сім’я.

Його мета: підтримка опікунських, прийомних родин, дитячих будинків сімейного типу, розкриття батьківського та педагогічного потенціалу, розкриття талантів, сумісне дозвілля та налагодження емоційного зв’язку між батьками та дітьми, популяризація сімейних форм виховання.

 

Конкурс проводиться за наступними номінаціями:

1) «Родина талантів» - виконання танців, пісень, музичних творів, тощо.

2) «Креативна родина» - демонстрація відеоролику, міні-фільму на тему «Щаслива родина очима дитини» (3 хв.).

3) «Спортивна сім’я» - участь  у спортивній естафеті.

 

Окрім цього, існує окрема нагорода – Гран-Прі, переможець якої визначається шляхом голосування на сторінці служби (управління) у справах дітей на Фейсбуці, яке наразі триває до 24 вересня.

За традицією, переможці та лауреати Конкурсу отримують цінні призи – побутову техніку. Також в цьому році було заплановано і цінні подарунки для дітей (моб. телефони, планшети, фітнес-трекери).

Гала-концерт Конкурсу та нагородження переможців планується провести до Дня усиновлення – 29 вересня в Міському Палаці дитячої та юнацької творчості.