69001 м. Запоріжжя
вул. Зелінського, 3
(061) 224 30 42
(061) 224 30 47

Врятоване життя по дорозі на роботу

В умовах сьогодення ми всі об'єднались, перекваліфікувались заради допомоги один одному. Проте чи кожен здатен відчути біль і розпач людини на узбіччі? 

Сьогодні  по дорозі на чергування в місце прийому переселенців, спеціаліст служби у справах дітей Сазонов Данило в прямому сенсі врятував життя людині. Побачивши на мосту відчайдушного чоловіка, він помітив його біль і зупинив авто. Обережно тримаючись на відстані, Данило намагався розмовляти з чоловіком та підібрати заспокійливі слова і буквально ледве встиг схопити чоловіка рукою, врятувавши тим самим його від самогубства.  Дякуємо також і Олександру Дмитрієву - батьку-вихователю, який взяв участь у порятунку людини.

Чоловік розповів, що приїхав з Маріуполя, де втратив абсолютно все. Саме це підштовхнуло його піти на такий відчайдушний вчинок, проте янголи-охоронці існують і вони ходять серед нас.

Висловлюємо величезну подяку Данилові та Олександру за небайдужість, бо не кожен зміг би помітити, зупинитись, зробити крок назустріч. Ви - справжні супергерої нашого часу!