69001 м. Запоріжжя
вул. Зелінського, 3
(061) 224 30 42
(061) 224 30 47

За час карантину 172 сім'ї отримали продукти харчування

Основним викликом в умовах карантину є захист прав дітей, які опинилися у складних життєвих обставинах, оскільки саме ці діти потребують особливої уваги. Багато родин опинилися за межею бідності і не спроможні забезпечити потреби дітей. Продукти харчування стали найголовнішою потребою для цих родин. З метою збереження сімейного оточення, недопущення вилучення дітей із родин з причин відсутності продуктів харчування, служба у справах дітей міської ради спільно з районною адміністрацією, благодійними, релігійними організаціями, підприємствами та небайдужими громадянами об'єднуюють свої зусилля для надання допомоги таким родинам.

Так, відділом по Заводському району спільно з районною адміністрацією Запорізької міської ради по Заводському району було надано допомогу у вигляді продуктів харчування родині, в якій виховується четверо дітей та які перебувають на обліку як такі, що опинилися у складних життєвих обставинах.

Загалом, за період карантину 172 родини, які перебувають на обліку в службі у справах дітей Запорізької міської ради отримали допомогу у вигляді продуктів харчування. Дякуємо за небайдуже ставлення до дітей міста та допомогу сім’ям ГО «Міський Центр Допомоги», БФ «Парасолька», Спілці Вірмен Запорізької області.