69001 м. Запоріжжя
вул. Зелінського, 3
(061) 224 30 42
(061) 224 30 47

Запоріжжю представили учасників цьогорічного конкурсу "Гармонія краси"

Цього року служба (управління) у справах дітей стала співорганізатором талант-шоу «Гармонія краси» - конкурсу краси та талантів для дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, дітей, що опинились в складних життєвих обставинах, вихованців інтернатних закладів.

 

Перше офіційне представлення глядачам учасників і учасниць Талант-шоу "Гармонія Краси" пройшло в торговому центрі «Аврора» 01 грудня. Хлопці та дівчатка постали перед публікою в образах модних «стиляг» 50-х - 60-х років минулого століття.

 

Традиційно за тиждень до головної події талант-шоу, відбулося попереднє знайомство учасників «Гармонії краси» з глядачами в форматі невеликого, але яскравого заходу. У нинішньому році хлопчики й дівчатка постали перед запорожцями в образах легендарних «стиляг» 50-х - 60-х років двадцятого століття.

 

Протягом двох місяців хлопці готувалися до появи на сцені під керівництвом директора модельного агентства «Імідж-Центр» Світлани Целищевої. Терпляче відпрацьовували виходи, знову і знову удосконалюючи свої навички. Кілька тижнів яскраві образи готували волонтери, друзі, партнери, рідні і, звичайно, установи, в яких навчаються діти.

 

Разом з дітьми в цей вечір святкову атмосферу створювали запорізькі артисти, співаки, музиканти, танцювальні та музичні колективи: Кирило Клюйко, циркова студія «Едельвейс», «Tap Art Dance», «Strength And Beauty», група «Вище мого страху». Підтримали школярів в їх першому серйозному виступі і вихованці модельного агентства «Імідж Центр». Ну а драйв і завзяття дійства надали популярні запорізькі телеведучі – Дар'я Катуніна і Віктор Посунько.

 

Нагадаємо, що фінальний концерт талант-шоу «Гармонія краси-2018» розпочнеться о 13 годині 9 грудня о Запорізької обласної філармонії, Концертному залі ім. Глінки.