69001 м. Запоріжжя
вул. Зелінського, 3
(061) 224 30 42
(061) 224 30 47

Відсвяткували свято весни у Затишній домівці

За доброю традицією із святом 8 Березня приходить весна. І в цьому є певна закономірність. Бо жінка, як і весна, несе у світ особливу і велику місію природи – життя і любов, ніжність і турботу, натхнення і неповторність. Все найсвітліше, що є у нашому житті – весна, радість, щастя, кохання, пов’язане з Жінкою – берегинею роду людського, його душею.

Це по-справжньому світле та весняне свято щоразу нагадує нам про найцінніше та найпрекрасніше, що є у нашому житті – кохання, любов до рідних, сімейне благополуччя та турботу про дітей, тепло материнських рук і родинний затишок, жіночу мудрість, любов і милосердя.

Саме тому, напередодні жіночого свята, в КЗ «Центр соціальної підтримки дітей та сімей «Затишна домівка» ЗМР відбулось справжнє свято.

З самого ранку нашим жінкам почали робити модні зачіски та образи студенти ДНЗ «Запорізьке вище професійне училище моди і стилю».

А вже о 14.30 розпочалася конкурсна програма «Ну-мо дівчата!», під час якої журі визначало, хто із дівчат виявився найспритнішою, найуважнішою та найоригінальнішою господинею.

Серед програми мешканки Центру брали участь у таких конкурсах:

  • «Вправна господиня», де дівчата повинні були швидко та якісно одягти дитину, почистити картоплю та нафарбувати губи без дзеркальця.
  • «Уважність» - працівники Центру приготували 20 різних предметів, які треба було відгадати напам’ять.  
  • «Кулінарне мистецтво» - у цьому конкурсі наші чарівні жінки випробовували себе, як кулінари, а саме, приготували оригінальний бутерброд, дали назву та прорекламували його.

Всі дівчата проявили неабиякі здібності та таланти, чим дуже потішили гостей та адміністрацію Центру. Адже, у такий спосіб дівчата показали зміни, які відбулися у кожної з них за час проживання у Центрі.

Та найголовніший подарунок для любих матусь приготували їхні діти, які власноруч зробили композиції, присвятили матусям вірші, та разом з фахівцем соціальної роботи, спекли великий та смачний пиріг.

З гарним настроєм свято закінчилось теплим та затишним чаюванням з солодощами.

Учасниці отримали медалі та подарунки від служби (управління) у справах дітей та адміністрації Центру.